Tarafından gönderildi: hbasoglu Posta tarihi: 26 Ekim 2018

Kışın En Güzel Vaktinde Kars

Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı olarak 11-14 Şubat 2019 tarihleri arasında Kars’a 4 günlük Kültür ve Doğa gezisi düzenliyoruz.

Rus Evleri, Kale içi, Ani Orta Çağ Kenti, Sarıkamış İlçe Merkezi ve Kış Turizm Tesisleri, Çar 2. Nikolay’ın Av Köşkü gezi sırasında ziyaret edilecek önemli bazı duraklar. Çıldır Gölü üzerinde atlı kızak turu ve balık avı, Boğatepe (Zavot) Köyünde köy kahvaltısı, Türkiye’nin ilk ve tek peynir müzesi ve peynir üretiminin yapıldığı mandıra ziyareti, etno-restaurantlarda yöresel akşam yemekleri, yemek sırasında yöresel canlı müzik performansları, Kars- Kafkas oyunları gösterisi ve âşık dinletisi gibi yöreye ait tüm güzelliklerin deneyimleneceği gezinin rehberliğini Okay Deprem gerçekleştirilecek.

Gezinin her şey dahil fiyatı 2.100 TL

( Gidiş- Dönüş Uçak Biletleri- 4 Yıldızlı Otelde Konaklama- Kahvaltı+ Öğle Yemeği+ Akşam Yemekleri- Ören Yeri ve Müze Girişleri Fiyata Dahildir )

Rehber: Okay Deprem

*Kontenjan 18 kişi ile sınırlıdır. Kontenjan dolduğunda ikinci bir grup açılacaktır.

Program İçin Tıklayınız.

Başvurular İçin: