2020/05/01 00:00
May 01 2020

Fotoğraf Yarışması – 1.Periyot

• Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı

Ortak Yaşam Fotoğraf Yarışması Kuralları:

1. Yarışma, Soyka Yayınevi sponsorluğunda, Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı bünyesinde kurulan Ortak Yaşam Fotoğraf Grubu tarafından yürütülmektedir.
2. Yarışma takvimi; 01.Mayıs.2020 tarihinden başlayarak, her ay içinde iki periyotta gerçekleşir. Birinci periyot; her ayın birinci günü saat 00.01’de başlar, 15. günü saat 24.00’de sona erer. İkinci periyot; her ayın 16. günü 00.01’de başlar, 30. günü saat 24.00’de sona erer.
3. Yarışmaya gönderilecek fotoğraflar ”ortak yaşam” temalı olmalıdır. “Ortak yaşam” teması için vakfın www.ortakyasamvakfi.org adresi incelenebilir.
4. Fotoğrafçılar, yarışmaya her bir periyot için en çok 5 adet fotoğraf gönderebilir.
5. Fotoğraflar, fotoğrafçının instagram hesabında paylaşılacak, ortakyasamfg instagram hesabı takip edilecek ve aşağıdaki etiketler kullanılacaktır.
6. Seçici tarafından fotoğraflar, teknik, kompozisyon ve içerik olarak değerlendirilir.
7. Fotoğrafta her türlü düzenleme serbesttir. Ancak mobil uygulamaların otomatik filtreleri ve ek resimleri fotoğrafın üzerine eklenerek kullanılamaz.
8. Ödüle değer bulunan ilk üç fotoğrafın sahibine, Soyka Yayınları’ndan basılan ve üç eserden oluşan bir kitap seti hediye edilecektir.
9. Ödül kazanan fotoğraflar Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı, Ortak Yaşam Fotoğraf Grubu ve Soyka Yayınevi sosyal medya hesaplarında, mail ile üyelere bilgi vermek amacıyla, ayrıca dergi, bülten gibi yayınlarda vb. isim belirtilerek kullanılabilecektir. Fotoğrafçı bu fotoğrafların yarışma duyurularında ve haberlerinde kullanımı ile ilgili hak talep edemez.
10. Ortak Yaşam Fotoğraf Grubu yarışmayı istediği tarihte sonlandırabilecektir.
11. Fotoğrafla ilgili alınması gereken tüm izinlerin fotoğrafçı tarafından alınmış olması ve yüklenen fotoğrafların fotoğrafçıya ait olması gerekmektedir. Sorumluluk fotoğrafçıya aittir.
12. Fotografçı fotoğraf yüklediğinde sayılan kuralları kabul etmiş sayılır.

Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı
İstiklal Cad. Suriye Pasajı No: 166 BEYOĞLU